Ротань: Збірна України здатна на більше

Фахівець вважає, що матч проти Англії дасть "синьо-жовтим" потрібний поштовх.
2023 г., 26 березня, 22:17
Руслан Ротань / УАФ
Руслан Ротань / УАФ

В.О. Головного тренера збірної України Руслан Ротань підбив підсумки матчу проти збірної Англії.

За словами фахівця, "синьо-жовті" не дотерпіли в першому таймі, що серйозно вдарило по психології.

"Вважаю, трохи не дотерпіли під кінець тайму. Звичайно, коли пропускаєш голи в роздягальню, то вже психологічно треба по-іншому налаштовуватися. Коли йдеш у роздягальню з рахунком 0:2 на табло, коли за 2 хвилини подвоюють, то це стає складним завданням. Тому що ми розуміли, проти кого ми граємо.

Ми грали проти Англії, проти сильної команди. Ви бачили, що майстерність цієї команди на дуже високому рівні. Я можу сказати, що хлопці заслуговують на більше. У нас дуже хороша команда, потрібен час. Ви бачите, що ця команда здатна на більше"

Також Ротань вважає, що гра проти "трьох левів" показала, що у збірної є майбутнє.

Так, звичайно, останній матч був півроку тому. Складно перша гра дається. Можна сказати, ми трохи омолоджуємося. Цей баланс, який у нас зараз є, він у майбутньому дасть дуже хороший результат і зробить хорошу команду. Але потрібен час. Ця перша гра проти сильного суперника показала, що майбутнє є.

Що стосується підтримки, то було приємно бачити велику армію вболівальників. Хочемо подякувати нашим фанатам, а також фанатам збірної Англії, які також нас підтримували. Стадіон Вемблі - неймовірна атмосфера, не передати. Можна тільки мріяти. Вважаю, що саме цей матч дасть поштовх нашій команді, щоб досягти висот, - цитує українця прес-служба УАФ.

Нагадаємо, що раніше стали відомі оцінки гравців збірної України після гри з Англією.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK