"Любить розумний футбол": Ярмоленко висловився про початок роботи Реброва в збірній України

Капітан національної команди оцінив підготовку до найближчих матчів.
2023 г., 11 червня, 14:35
Андрій Ярмоленко / Getty Images
Андрій Ярмоленко / Getty Images

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував призначення Сергія Реброва на посаду головного тренера національної команди та розповів про підготовку "синьо-жовтих" до майбутніх матчів.

"У нас не так багато часу, як хотілося б. Тому у нас дуже інтенсивні дні. Теорія по два рази на день. Учора було два тренування. Сьогодні одне, але це нормально, можна сказати. Ми добре попрацювали. Тренер намагається пояснити своє бачення гри в атаці, в обороні. Усі хлопці з цікавістю слухають його та намагаються виконувати те, що Сергій Станіславович просить усіх нас.

Сергій Станіславович - уже досвідчений тренер. Він працював у багатьох чемпіонатах. Я бачив, що він вибирає тактику, виходячи з гравців. Є невеликі нововведення, але той стиль гри, який був в Аль-Айні, у Динамо, коли ми працювали разом, я не можу сказати, що щось змінилося.

Читайте також: "Ребров запитав, чи навчився я говорити із суддями": Ванат висловився про дебютний виклик у збірну

Сергій Станіславович любить розумний футбол. Не просто захищатися та бити м'яч уперед. Любить, щоб був баланс між атакою та обороною. Його цікаво слухати. Я бачу, що хлопці перейнялися його тактичними задумами. Усім зараз цікаво. Найголовніше - щоб усе, про що він нас просить на тренуваннях та теоретичних заняттях, ми виконували на футбольному полі. Я впевнений, що тоді ми матимемо результат", - сказав Ярмоленко в коментарі YouTube-каналу УАФ.

Нагадаємо, що найближчим часом збірна України проведе товариську зустріч із Німеччиною (12 червня), а також зіграє з Північною Македонією (16 червня) та Мальтою (19 червня) у відборі на Євро-2024.

Раніше Віталій Миколенко також висловився за призначення Сергія Реброва головним тренером збірної України.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK