Україна - Англія: огляд і результат матча 09.09.2023

"Жовто-блакитні" могли претендувати на перемогу, але мабуть задоволені результатом.
2023 г., 9 вересня, 20:51
Україна - Англія, УАФ
Україна - Англія, УАФ

У рамках матчу відбору на чемпіонат Європи-2024 Україна грає з Англією.

Колективу Сергія Реброва довелося дуже важко в перші хвилини поєдинку. Була яскраво виражена гра другим номером, але пізніше ситуація вирівнялася.

"Жовто-блакитні" знайшли свій момент. Усе почалося з того, що Тарас Степаненко відібрав м'яч у центрі поля та відпасував на Віктора Циганкова, вінгер зачекав на вривання Юхима Коноплі та віддав передачу йому, а захисник "викотив" під удар Олександру Зінченку, який став автором гола.

фото УАФ
фото УАФ

Пізніше, на жаль, "три леви" все ж зрівняли рахунок. У результаті тривалої атаки Гаррі Кейн, який відтягнувся в глибину, віддав довгу діагональ на Кайла Вокера, який відзначився першим голом за національну команду.

Другий тайм пройшов за схожим сценарієм. Англія провела досить серйозну стартову навалу, під час якої могла претендувати на пенальті, але рефері поєдинку не помітив гру рукою у Сергія Кривцова, який вийшов після перерви.

У середині другої 45-хвилинки Україна змогла провести кілька контратак, але жодна з них, на жаль, не дійшла до удару в площину, а в кінцівці Англія знову повернула собі ініціативу.

В останні миті матчу в англійців не було по-справжньому гольових моментів і нічию колектив Сергія Реброва все ж зміг відстояти.

Статистика матчу Україна - Англія

Україна - Англія 1:1
Голи: Зінченко, 26 - Вокер, 41

  • Удари: 2 - 12
  • Удари у площину: 1 - 6
  • xG: 0.80 - 1.44
  • Володіння м'ячем: 35% - 65%

Україна: Бущан — Конопля, Забарний, Матвієнко (Кривцов, 46), Миколенко — Зінченко (Буяльський, 76), Судаков (Сидорчук, 65), Степаненко — Циганков, Яремчук (Довбик, 64), Мудрик (Назарина, 90).

Англія: Пікфорд — Вокер, Гєї, Магвайр, Чілвелл — Беллінгем (Рашфорд, 66), Гендерсон, Райс — Сака (Галлагер, 87), Кейн, Меддісон (Фоден, 65).

Попередження: Степаненко, Яремчук — Меддісон, Магвайр

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Україна Англія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK