"Я нагадаю йому про війну": Ребров поговорить з тренером Боснії та Герцеговини, який захищає росіян

Поки що українці стримують російських окупантів ціною своїх життів, Саво Мілошевич виступає за повернення представників країни-404 на міжнародну арену.
20 березня, 19:00
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

У середу, 20 березня, відбулася прес-конференція головного тренера збірної України Сергія Реброва з нагоди майбутнього поєдинку плей-оф відбору на чемпіонат Європи-2024 проти збірної Боснії та Герцеговини.

Під час свого виступу наставник "синьо-жовтих" розповів про свого візаві Саво Мілошевича, разом із яким вони виступали за казанський рубін.

"Я дуже добре знаю Саво, (з тих часів), коли грав з ним. Думаю, він дуже хороша людина, дуже чесна. Але я не знаю його як тренера, адже він працює зі збірною всього чотири матчі", - сказав Ребров.

"В іграх він часто змінює гравців і часом структуру. Досить складно підготуватися до цієї команди. Я поважаю Саво. Але в матчі ми не будемо друзями. До і після матчу я, звичайно, побажаю йому всього хорошого. Але у нас різні завдання".

Саво Мілошевич
Саво Мілошевич / Джерело: Getty Images

Читайте також: Син Шевченка дебютував за збірну України U-19

Сергія Станіславовича також попросили прокоментувати, що Мілошевич підтримує повернення російських футболістів до виступу на міжнародних змаганнях.

"Я не бачив цього інтерв'ю від Саво. Якщо він це говорив, то так, я йому нагадаю, що в нас триває війна, що така ситуація. Я цього не чув, але якщо я побачу, то я скажу. Зараз для нас важливіше - підготуватися до цієї гри, чим говорити про це зараз".

Нагадаємо, що матч за вихід у фінал плей-оф кваліфікації Євро-2024 між Україною та Боснією та Герцеговиною відбудеться у четвер, 21 березня. Стартовий свисток поєдинку прозвучить о 21:45 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK