Україна - Ісландія: Огляд та результат матчу плей-офф відбору Євро-2024 26.03.2024

"Жовто-блакитні" відігрались, програючи після перерви.
26 березня, 23:41
Михайло Мудрик / Getty Images
Михайло Мудрик / Getty Images

У рамках фінального матчу плей-офф відбору на Євро-2024 збірна України зустрічається з Ісландією.

Команди доволі довго приглядались один до одного, і першого моменту довелось чекати аж до 30-ої хвилини зустрічі. На жаль, виник він у гостей, і виник, по суті, з нічого.

Альберт Гудмундссон спробував пробити Андрія Луніна дальнім ударом, і йому вдалося це зробити та відкрити рахунок у матчі.

"Жовто-блакитні" відповіли двома своїми шансами, але жоден з них не змінив рахунок на табло.

Спочатку Георгій Судаков перевірив Вальдімарссона ударом на 37-ій хвилині. З цією спробою голкіпер ісландців впорався, а от замикання прострілу від Романа Яремчука йому перехопити не вдалось, і форвард збірної України переправив м'яч в ворота, але в початковій фазі атаки знайшли офсайд, і гол скасували.

В другому таймі, на щастя, колектив Сергія Реброва вже по традиції грав набагато розкутіше і сам почав створювати моменти. Один з таких привів до відновлення паритету в рахунку.

Україна не задовільнялась нічиєю, і продовжувала отримувати свої шанси. На 70-ій хвилині небезпечно пробивав Судаков, на 74-ій чудову нагоду змарнував Миколенко, але перемогу ще в основний час вдалося вирвати.

На 84-ій хвилині Георгій Судаков з правого флангу прострілив в центр штрафного майданчику, де вдалося м'яч знайти Михайлу Мудрику, який класним ударом в лівий нижній кут відправив м'яч в сітку воріт та приніс Україні перемогу.

Статистика першого тайму матчу Україна - Ісландія

Україна - Ісландія 2:1

Голи: Циганков, 54, Мудрик, 84 - Гудмундссон, 30.

xG: 0.26 - 0.04
Удари: 6 - 2
Удари в площину воріт: 2 -2
Володіння м'ячем: 61% - 39%

Україна: Лунін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко — Бражко, Маліновський (Зінченко, 64) — Циганков (Таловєров, 88), Судаков, Мудрик — Яремчук (Довбик, 72).

Ісландія: Вальдімарссон — Палссон, Інгасон, Гретарссон, Торарінссон (Оскарссон, 64) — Траустасон, Гаральдссон (Андерсон, 87) — Й. Гудмундссон, Торстейнссон (Еллертссон, 87) — А. Гудмундссон, Гудйонсен (Фіннссон, 63).

Попередження: Маліновський, Зінченко — Гаральдссон, Інгасон, Й. Гудмундссон

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK