"Футбол може допомогти думати про інші речі": Нагельсманн висловився про матч із Україною

Тренер збірної Німеччини поділився очікуваннями від товариської зустрічі з українцями.
3 червня, 09:48
Юліан Нагельсманн / Getty Images
Юліан Нагельсманн / Getty Images

Головний тренер збірної Німеччини Юліан Нагельсманн прокоментував підготовку до Євро-2024 та майбутній спаринг з Україною.

За словами наставника Бундестім, вони готові допомогти українцям привернути увагу до їхньої країни.

Читайте також: Ребров: Після нашого минулого матчу Німеччина додала, почала демонструвати результат

"Ми тренувалися, як грати в заключній третині, як перемикатися після втрати м'яча і як відкривати гравців на різних позиціях. На наступному тижні у нас лише одне тренування з усіма, контрольні матчі не є ідеальними для підготовки. Після гри з Грецією у всіх гравців буде півтора дня відпочинку, щоб перевести дихання. Потім у нас буде тиждень на підготовку до Шотландії, де ми не будемо тренувати нічого нового, але закріпимо те, що вже відпрацьовували. Ми також зосередимося на наших суперниках, щоб скласти гарний план.

Ви постійно читаєте, що українська збірна намагається використати будь-який момент, щоб привернути увагу до своєї країни та трохи відволікти свій народ. Це найважливіше. Вони це роблять і робитимуть, а ми підтримаємо. Футбол - це фактор, який може допомогти вам думати про інші речі, принаймні протягом 90 хвилин. Ми намагатимемося зробити все можливе, щоб гра була цікавою. Це не залежить від результату. Ми зробимо все можливе, щоб 90 хвилин були не стражданням, а чудовими моментами", - цитує Нагельсманна офіційний сайт Німецького футбольного союзу.

Нагадаємо, що товариський матч між збірними Німеччини та України відбудеться у понеділок, 3 червня, у Нюрнберзі на стадіоні Макс Морлок. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Німеччина - Україна.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK