Ребров: Україна не показала на Євро-2024 весь свій потенціал

Наставник "жовто-синіх" досі не може пояснити провал команди у грі з Румунією.
4 липня, 18:55
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

Збірна України завершила свої виступи на чемпіонаті Європи 2024 року за підсумками групового етапу, посівши останнє місце квартету Е, в якому також виступали Румунія, Бельгія та Словаччина.

На думку головного тренера української команди Сергія Реброва, їй не вдалося продемонструвати у Німеччині все, на що вона здатна.

"Що стосується результатів національної збірної на чемпіонаті Європи в Німеччині, то я вважаю, що ми не показали там усього свого потенціалу", - цитує тренера офіційний сайт УАФ.

"Наша команда —одна з наймолодших на цьому турнірі, у неї є велика перспектива. Зрозуміло, усі очікували іншого результату вже зараз. І ми самі — тренери, гравці — теж засмучені".

При цьому Сергій Станіславович зазначив, що потрібно розібратися в усіх помилках, які були допущені на турнірі, особливо під час розгромної поразки від румунів.

"Вважаю, що після першого матчу в групі ми зробили правильні висновки. Але мені все ще важко пояснити, чому так сталося в грі в Румунією… Ми розібрали з гравцями той перший матч і вже в другому, зі Словаччиною, показали іншу мотивацію".

Джерело: Getty Images

"Те саме стосується й поєдинку з Бельгією. Так, у тих матчах у нас теж були певні помилки. Зараз нам потрібно проаналізувати всі помилки й починати готуватися до осінніх матчів у Лізі націй".

"Ми повинні врахувати досвід, який отримали, та успішно розпочати перший для нашого тренерського штабу повноцінний робочий цикл на чолі збірної".

Нагадаємо, що нещодавно Олімпійська збірна України оголосила список гравців, які готуватимуться до Олімпійських ігор-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK