Челсі - Ліверпуль: прогноз на фінал Кубка ліги 25.02.2024

Команди зустрінуться у фіналі Кубка англійської ліги-2023/24. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
25 лютого, 12:00
Челсі - Ліверпуль: прогноз на фінал Кубка ліги / Getty Images
Челсі - Ліверпуль: прогноз на фінал Кубка ліги / Getty Images

У неділю, 25 лютого, відбудеться фінальний матч Кубка англійської ліги, в якому трофей розіграють лондонський Челсі та Ліверпуль.

Вирішальний поєдинок кубкового турніру пройде у Лондоні на легендарному стадіоні Вемблі. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 17:00 за київським часом.

На шляху до фіналу команда Михайла Мудрика пройшла Вімблдон (2:1), Брайтон (1:0), Блекберн (2:0), Ньюкасл (1:1, пен. 4:2) та Мідлсбро (0:1, 6:1). У свою чергу мерсисайдці здолали Лестер (3:1), Борнмут (2:1), Вест Гем (5:1) та Фулгем (2:1, 1:1).

Читайте також: Ліверпуль скористався допомогою вчених під час підготовки до фіналу кубка ліги проти Челсі

Коефіцієнт та ставки на фінал Кубка ліги Челсі - Ліверпуль

Аналітики та експерти вважають фаворитом фіналу Кубка ліги нинішнього лідера англійської Прем'єр-ліги в особі Ліверпуля, який у вирішальному поєдинку має впоратися із середняком чемпіонату.

Прогноз букмекерів на матч Челсі - Ліверпуль:

  • перемога Челсі - 2,15
  • перемога Ліверпуля - 1,74

При цьому перемога Ліверпуля в основний час матчу оцінюється у 2,41, Челсі - у 3,10, а нічийний результат - у 3,75. Коефіцієнт на успіх мерсисайдців у додатковий час складає 10,00, а лондонців - 13,00. На думку букмекерів, шанси суперників у серії післяматчевих пенальті рівні - 11,00.

На гол українця Михайла Мудрика у фіналі Кубку англійської ліги дають коефіцієнт 5,00.

Читайте також: Англійська боксерка пообіцяла "гаряче" відео, якщо Челсі виграє Кубок Ліги

Статистика протистояння Челсі - Ліверпуль

Загалом у своїй історії Челсі та Ліверпуль провели між собою у різних турнірах 195 матчів, і наразі перевага в особистих зустрічах на боці мерсисайдців. "Червоні" виграли 81 поєдинок, "сині" здобули 65 перемог, а ще 49 матчів завершилися внічию.

У нинішньому сезоні Челсі та Ліверпуль перетиналися двічі в рамках англійської Прем'єр-ліги. Матч першого туру чемпіонату у Лондоні завершився внічию 1:1, а у 22-му турі команда Юргена Клоппа розгромила суперника з рахунком 4:1.

Челсі - Ліверпуль
65 Перемоги 81
49 Нічиї 49
264 Голи 289

Варто зазначити, що у нинішньому фіналі Ліверпуль побореться за десятий у своїй історії Кубок ліги, а Челсі - за шостий.

Раніше головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно назвав фаворита фіналу Кубка англійської ліги з Ліверпулем.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK