Захисник Айнтрахта оголосив про завершення кар'єри

Мартін Гінтереггер повісив бутси на цвях після перемоги у Лізі Європи.
2022 г., 23 червня, 16:53
Мартін Гінтереггер / Getty Images
Мартін Гінтереггер / Getty Images

Футболіст збірної Австрії та франкфуртського Айнтрахта Мартін Гінтереггер вирішив завершити професійну кар'єру.

29-річний захисник став ініціатором того, щоб клуб достроково розірвав із ним контракт, який діяв до літа 204 року.

"Минулої осені у мене з'явилися думки про закінчення кар'єри після сезону. Я опинився у складній фазі у спортивному плані: мої результати коливались. Перемоги вже не були такими приємними, але кожна поразка була болючої подвійно".

Читайте також: Ювентус близький до підписання лідера Айнтрахту

Гінтереггер відзначив успіх команди в Лізі Європи, де їм удалося здобути трофей, обігравши у фіналі Рейнджерс (Шотландія).

"Наші успіхи в Лізі Європи ще більше спонукали мене попрощатися футболом. Мені дуже сподобалася перемога в Лізі Європи, тому що тоді я знав, що це буде моє останнє велике святкування перемоги з фантастичними вболівальниками в цьому місті, яке стало моїм другим будинком".

Австрієць відзначив свою єдність із німецьким клубом.

"Я з великою вдячністю і радістю згадуватиму свій час в Айнтрахті, відчуваю міцний зв'язок з клубом та його шанувальниками і підтримуватиму команду як уболівальник. Я хотів би подякувати своїм товаришам по команді, тренерському штабу, команді, всім співробітникам і спортивному керівництву за довіру, підтримку та фантастичний час, який я зміг тут пережити - насамперед я дякую вболівальникам", - сказав футболіст.

Нагадаємо, Гінтереггер виступав за Айнтрахт із 2019 року. Також він має досвід виступів за Аугсбург, Борусію М та Зальцбург.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK