Баварія цікавиться молодим талантом Динамо

У випадку трансфера гравцеві доведеться пробиватися в основу через молодіжну команду.
2022 г., 4 липня, 22:26
Самба Діалло / ФК Динамо Киев
Самба Діалло / ФК Динамо Киев

Мюнхенська Баварія доглянула собі чергового талановитого футболіста, цього разу з київського Динамо. Як повідомляє німецький Sky, у список інтересів команди Юліана Нагельсманна потрапив сенегальський вінгер Самба Діалло

Ще два роки тому Діалло фігурував у звіті скаутів клубу. Вже тоді його профіль привертав увагу, але тепер "ротен", здається, всерйоз вибрали вінгера як свою наступну трансферну мету.

Спортивний директор клубу Хасан Саліхаміджич продовжує дотримуватися стратегії зі збирання якомога більшої кількості талантів. Баварія планує на довгострокову перспективу, бо 19-річний гравець ще не досяг рівня першої команди.

"Якщо порівнювати з Матісом Телем, Діалло, можливо, доведеться зробити ще один крок уперед до першої команди", - сказав журналіст Sky Марк Беренбек.

Матіс Тель – 17-річний лівий вінгер Ренна, який знаходиться за крок від переїзду в Мюнхен. При цьому Баварія розраховує на француза як на гравця першої команди. Однак цьому може стати на заваді Ренн, який хоче отримати за свого вихованця більше, ніж йому запропонували.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK