Галтьє став новим головним тренером ПСЖ

Недовго парижани пробули без керівної командою людини.
2022 г., 5 липня, 15:26
Крістоф Галтьє / psg.fr
Крістоф Галтьє / psg.fr

У вівторок, 5 липня, у Парижі на Парк де Пренс відбулася прес-конференція, яка транслювалася на офіційному сайті ПСЖ, під час якої було оголошено одразу дві важливі, пов'язані між собою новини.

Спочатку чемпіони Франції повідомили, що Маурісіо Почеттіно більше не є головним тренером клубу. Парижани подякували аргентинцю та його команді за роботу і побажали всього найкращого в майбутньому.

Після цього президент клубу Нассер Аль-Хелаїфі представив наступника Почеттіно - ним, очікувано, став екс-тренер Ніцци Крістоф Галтьє. З французьким фахівцем було підписано контракт терміном на два роки.

"Присутність (Луїша) Кампуша була вирішальною. Я погодився на роботу в Парі Сен-Жермен з великою смиренністю, але з великою рішучістю", - заявив новий тренер ПСЖ.

Двома роками раніше він разом з Кампушем привів Лілль до чемпіонства Франції, перемігши в гонці за золотими медалями саме ПСЖ Почеттіно. Це було другою перемогою у тренерській кар'єрі 55-річного француза – раніше у сезоні-2012/13 він, очолюючи Сент-Етьєн, став володарем кубка французької ліги.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK