Зінченко: Сподіваюся, ми зможемо виграти кілька титулів із Арсеналом

Українець готовий випробувати свої сили у таборі лондонського клубу.
2022 г., 22 липня, 21:14
Артета та Зінченко / Getty Images
Артета та Зінченко / Getty Images

Захисник Олександр Зінченко висловився про перехід з Манчестер Сіті до Арсеналу.

Нагадаємо, українець підписав контракт із лондонцями на 4 роки.

"Передусім, я хотів би сказати, що це збулася мрія мого дитинства, тому що в дитинстві я був великим фанатом. Оскільки тут грали Тьєррі Анрі та молодий Сеск Фабрегас, я просто насолоджувався переглядом ігор цього Арсеналу. І, звичайно, я почав любити  цей клуб, тому я такий натхненний і не можу дочекатися моменту, коли зможу грати за цей чудовий клуб.

Артета зіграв найважливішу роль у моєму рішенні, тому що я знаю містера деякий час, я працював з ним у Манчестер Сіті. З першого дня в Сіті я знав, що він буде дуже добрим головним тренером. Я дивився матчі Арсеналу минулого сезону, і це мені дуже подобалося. Можна помітити його стиль, картину гри, і я хотів би побачити це, граючи та бути залученим.

Читайте також: Зінченко красиво попрощався в соцмережах з Манчестер Сіті

Яка позиція мені личить? Та, на якій тренер хотів би мене бачити. Це проста відповідь, але це правда, навіть якщо тренер якось скаже, що мені потрібно стати воротарем, я погоджуся.

Я готовий до ще одного випробування. Я тут не для того, щоб витрачати свій час і час Арсеналу, бо клуб завжди у всіх на очах. Я тут для того, щоб досягти великих успіхів, і я сподіваюся, що ми зможемо виграти кілька титулів, і я сподіваюся, що ми боротимемося за перемогу в кожному турнірі, в якому ми братимемо участь.

Ще з минулого сезону я спостерігав за іграми Арсеналу і відчував, що це реально, розумієте? Команда швидко зростає, і я думаю, що настав час. Настав час зробити все можливе і досягти чогось великого", – сказав Зінченко в інтерв'ю клубному сайту.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK