Каземіро не стримав сліз під час прощання з Реалом

Бразильський хавбек незабаром офіційно стане гравцем Манчестер Юнайтед.
2022 г., 22 серпня, 15:47
Каземіро / Getty Images
Каземіро / Getty Images

Мадридський Реал організував спеціальну церемонію, на якій попрощався з півзахисником Каземіро, який найближчим часом має завершити перехід у Манчестер Юнайтед.

Сам бразильський футболіст під час заходу настільки розчулився, що не зміг стримати сліз ще до початку промови.

"Я йду з відчуттям величезного щастя і почуттям виконаного обов'язку. Коли я поїхав із Сан-Паулу в 2013 році, я сказав, що збираюся зробити все заради Реала. Так і сталося. Я спатиму спокійно, знаючи, що я зробив це.

Завжди важко приймати важливі рішення у житті. Після перемоги в Лізі чемпіонів я сказав агенту, що вважаю завершеною свою кар'єру в Реалі. Після святкування та вихідних у мене було таке саме відчуття. Я найщасливіший у світі, гадаю, ми створили історію. Дружина з самого початку підтримала мене у прийнятому мною рішенні. Мені було важко розмовляти з Флорентіно Пересом. Чесність - одна з моїх головних цінностей, і я був чесний із ним.

Я шукаю нових викликів, нових цілей. Хочу спробувати іншу культуру та інший клуб. Я нічого там не виграв і хочу допомогти Манчестер Юнайтед, як Реалу. Я сповнений надій. Англійська Прем'єр-ліга - турнір, який мені подобається, завжди хотів там зіграти. Мені були потрібні зміни", - наводить слова Каземіро Mundo Deportivo.

Нагадаємо, раніше Манчестер Юнайтед уже оголосив про майбутній перехід Каземіро.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK