Тен Хаг - про гравців МЮ: Вони можуть ох*єнно класно грати у футбол

Нідерландець не соромився у висловлюваннях, коли підбивав підсумки гри своєї команди.
2022 г., 23 серпня, 01:05
Ерік тен Хаг / Getty Images
Ерік тен Хаг / Getty Images

Манчестер Юнайтед перервав свою страшну серію поразок, яка тривала ще з минулого сезону, обігравши на Олд Траффорд Ліверпуль з рахунком 2:1. За господарів відзначилися Джейдон Санчо та Маркус Решфорд, у гостей гол на свій рахунок записав Мохамед Салах.

Після матчу головний тренер "червоних дияволів" Ерік тен Хаг не надто соромився висловлюватися, будучи у прямому ефірі на національному телебаченні, коли описував гру своїх підопічних.

"Ми б могли говорити про тактику, але вся справа у ставленні. Як ви могли помітити, ми вийшли на поле з правильним ставленням: була взаємодія, був бійцівський дух - там була команда. Ви можете побачити, чого вони можуть досягти, тому що вони можуть ох*єнно класно грати у футбол", - цитує тен Хага utdreport.

Читайте також: "Новий диявол": Манчестер Юнайтед представив Каземіро на Олд Траффорд

"Ми маємо бути командою, у хорошому настрої, і це те, що ми бачили сьогодні. Я сказав їм, що ми повинні діяти, а не багато говорити. Ми повинні боротися, бути сміливими".

Після цього матчу Манчестер Юнайтед залишив зону вильоту, піднявшись на 14 місце. Ліверпуль же опустився на 16-й рядок таблиці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK