Удар головою, вилучення, бійка: підсумки передчасно завершеного матчу U18 Франція - Польща

Суддя був змушений перервати поєдинок через чотири вилучення у складі французької команди.
2022 г., 26 вересня, 22:23
Франція - Польща / Goal.com
Франція - Польща / Goal.com

Якесь божевілля відбувалося у товариському матчі між збірними U18 Франції та Польщі у неділю, 25 вересня.

Гравці французької команди відзначилися надмірною жорстокістю на футбольному полі, через що вже на початку другого тайму за рахунку 2:2 вони залишилися вдев'ятьох.

Але це був не кінець. На 70-й хвилині зустрічі поляки вийшли вперед, після чого французький гравець сфолив, отримав свою червону картку, залишивши команду у зовсім безвихідній ситуації.

Читайте також: Чемпіонат Європи: Польща та Угорщина в першому кошику, Франція та Англія в другому, Україна – в третьому.

Проте його партнер зі збірної знайшов вихід із цієї ситуації. Після жорсткого підкату біля лінії поля він пішов з'ясовувати стосунки із суперником, вдаривши того головою.

У результаті порушник отримав пряму червону, а головний арбітр був змушений передчасно дати фінальний свисток через брак гравців у Франції - чим не вихід із ситуації.

Після цієї бійні головний тренер французької збірної сказав своїм гравцям, що після такого виступу деяким із них шлях до національної команди буде закрито, передає Goal.

Варто зазначити, що французька Ліга 1 у сезоні-2022/23 з відривом є лідером серед ТОП-5 чемпіонатів за кількістю червоних карток - 33 вилучення за вісім турів чемпіонату. Схоже, що у них зростає гідна заміна.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Франція Польща

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK