Реал - Барселона 3:1 онлайн трансляція матчу 16.10.2022 чемпіонату Іспанії

Команди зустрінуться у поєдинку Ла Ліги-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 16 жовтня, 17:14
Реал - Барселона / Getty Images
Реал - Барселона / Getty Images

У неділю, 16 жовтня, мадридський Реал зустрінеться з каталонською Барселоною у центральному матчі дев'ятого туру іспанської Ла Ліги сезону-2022/23.

Матч Реал – Барселона відбудеться у Мадриді (Іспанія) на Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 17:15 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Реал - Барселона

На ISPORT трансляція матчу Реал-Барселона буде доступна в цій новині 16 жовтня і почати дивитися її онлайн можна з 17:15 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні центральний поєдинок Ла Ліги є відеосервіс Megogo. Тут двобій покаже канал "Megogo Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

На даний момент Барселона та Реал йдуть без поразок у чемпіонаті Іспанії. Після восьми зіграних турів команди мають на своєму рахунку 22 очки (7 перемог та по одній нічиї). В останньому турі підопічні Карло Анчелотті мінімально обіграли Хетафе, а Барселона вдома впоралася із Сельтою (1:0).

Читайте також: Реал - Барселона: прогноз на матч 16.10.2022 Ель Класико

Востаннє Реал та Барселона зустрічалися між собою влітку в рамках передсезонного турне. В офіційному форматі команди грали у березні поточного року, коли Барселона на виїзді розгромила Реал – 4:0.

Зазначимо, що напередодні "вершкові" та "синьо-гранатові" втратили очки в Лізі чемпіонів: Реал на виїзді уникнув поразки з Шахтарем (1:1), а Барселона зробила грандіозний камбек у поєдинку з Інтером (3:3).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Реал

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK