Родина Глейзер підтвердила, що готова продати Манчестер Юнайтед

Рада директорів проведе ретельну роботу у пошуках найкращого для клубу.
2022 г., 23 листопада, 07:41
Манчестер Юнайтед / Getty Images
Манчестер Юнайтед / Getty Images

Манчестер Юнайтед на своєму офіційному сайті опублікував заяву, в якій йдеться про те, що Рада директорів починає процес вивчення стратегічних альтернатив для клубу.

У заяві йдеться про те, що цей процес спрямований на покращення в клубі.

"Цей процес спрямований на прискорення майбутнього зростання клубу з кінцевою метою позиціонування, щоб отримати вигоду від можливостей як на полі, так і в комерційних цілях.  

У рамках цього процесу Рада директорів розглядатиме всі стратегічні альтернативи, включаючи нові інвестиції в клуб, продаж або інші операції за участю Компанії. Це включатиме оцінку кількох ініціатив щодо зміцнення клубу, включаючи реконструкцію стадіону та інфраструктури, а також розширення комерційних операцій клубу в глобальному масштабі, кожна в контексті підвищення довгострокового успіху чоловічої, жіночої та академії клубу. команд, а також приносити користь уболівальникам та іншим зацікавленим сторонам".

Читайте також: "Тяжко, коли тобі підрізають крила і не хочуть, щоб ти сяяв": Роналду - про Манчестер Юнайтед

Власники Манчестер Юнайтед Аврам Глейзер та Джоел Глейзер прокоментували цей процес:

"Сила Манчестер Юнайтед тримається на пристрасті та відданості нашої глобальної спільноти, що налічує 1,1 мільярда вболівальників і підписників. Оскільки ми прагнемо продовжувати розвивати історію успіху Клубу, правління дозволило провести ретельну оцінку стратегічних альтернатив. 

Ми розглянемо всі варіанти, щоб забезпечити найкраще обслуговування наших уболівальників і щоб Манчестер Юнайтед максимізував значні можливості для зростання, доступні для Клубу сьогодні та в майбутньому. 

Упродовж цього процесу ми залишатимемося повністю зосередженими на тому, щоб служити інтересам наших уболівальників, акціонерів і різних зацікавлених сторін".

Зазначається, що Манчестер Юнайтед не робитиме заяв доти, доки Рада директорів не визначиться з майбутнім.

Раніше повідомлялося, що Манчестер Юнайтед розірвав контракт з Роналду.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK