Скоулз прокоментував можливі заміни Роналду в МЮ

Легенда "дияволів" назвав два імені.
2022 г., 2 грудня, 10:49
Пол Скоулз / Getty Images
Пол Скоулз / Getty Images

Пол Скоулз поділився своїми думками щодо того, ким Манчестер Юнайтед мав би замінити Крішітану Роналду. На думку легендарного хавбека ідеальним варіантом став би Крістофер Нкунку або Коді Гакпо.

"Я думаю, що є пара форвардів, до яких вони могли б придивитися. Хлопець із  Лейпцигу, якого пов'язують із Челсі, Нкунку. Позиція центрального нападаючого, очевидно, є головною, яку треба зміцнити.

Та ще хлопець із ПСВ, Гакпо, добре виступає за збірну Нідерландів на чемпіонаті світу, і я думаю, що тен Гаг цікавився ним і раніше", - цитує Скоулза Manchester Evening News.

Також екс-гравець визнав, що в МЮ є Маркус Решфорд та Антоні Марсіаль, тому клуб міг би почекати з трансфером до літа. Але перший воліє грати більш широко, а в другого забагато травм останнім часом. Тому Манчестеру треба виходити на ринок вже у січні, хоча це буде дуже важке вікно.

Однак Скоулз впевнений, що клуб зможе розібратись в ситуацію та прийняти найоптимальніше рішення. До того ж, як повідомлялось раніше, тен Гаг сам форсує транфер центрфорварду вже в зимне трансферне вікно.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK