Мерсон: Думаю, Обамеянг залишить Челсі

Колишній гравець "канонірів" не в захваті від виступів габонця.
2023 г., 10 січня, 14:18
П’єр-Емерік Обамеянг / Getty Images
П’єр-Емерік Обамеянг / Getty Images

Екс-футболіст Арсеналу, а нині футбольний експерт Пол Мерсон вважає, що форвард П'єр-Емерік Обамеянг залишить найближчим часом Челсі.

"П'єр-Емерік Обамеянг був замінений назад після виходу на заміну у першому матчі проти Ман Сіті, і я думаю, що тепер він покине команду.

Як тільки ви робите зворотну заміну гравця віком від 30 років, ймовірно, це кінець.

Можливо, таке можна робити з молодшими гравцями, хоча у футболі це одна з негласних заборон. Але Поттер зробив це з ним у 33 роки, і, на мою думку, з ним покінчено.

Читайте також: Форвард Борусії Менхенгладбах близький до переходу в Челсі

Це приклад того, чому підбір кадрів є такою великою проблемою для Челсі. Вони вже запросили пару гравців і, схоже, збираються спробувати свої сили у трансферне вікно. Вони мають це зробити. До топ-4 зараз дуже далеко, але попереду ще довгий шлях.

Але якщо вони займуться січневими підписаннями, а Поттер за кілька тижнів раптово піде, то прийде інший тренер і скаже: "Ці гравці мені не подобаються, я їх не хотів".

Так само сталося і з Обамеянгом. Поттер не бачив його в команді, але якщо його зараз звільнять і прийде хтось інший, він скаже: "Мені не потрібний цей захисник чи півзахисник". І доведеться знову ходити по тому самому колу", – написав Мерсон у колонці Sky Sports.

Цього сезону на рахунку 33-річного габонця всього один гол у дев'яти матчах АПЛ.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK