Каземіро: У Манчестер Юнайтед я насолоджуюся кожним моментом, як 15-річна дитина

Бразилець дуже задоволений тим, як розвивається його кар'єра на Туманному Альбіоні.
2023 г., 29 січня, 19:33
Каземіро / Getty Images
Каземіро / Getty Images

Манчестер Юнайтед пробився до 1/8 фіналу кубка Англії, впевнено обігравши Редінг на Олд Траффорд з рахунком 3:1.

Першим дублем у своїй манкуніанській кар'єрі відзначився опорник Каземіро. Після матчу бразилець поділився емоціями від англійського футбольного етапу свого життя.

"Коли приїжджаєш у новий клуб, завжди мрієш увійти в історію, особливо коли бачиш велич цього клубу. Ми знаємо історію", - цитує гравця Sky Sports.

"Я задоволений своєю адаптацією. Гравці та персонал дійсно мені допомагають. Вони допомагають і з англійською мовою, тому що мені вона складно дається, але я намагаюся стати краще".

Каземіро розповів, що всі у клубі роблять усе можливе, щоб він був щасливим.

"Тут усі добрі зі мною, і з першого дня я почуваюся тут як удома. Я ціную всі зусилля, які клуб доклав, щоб привести мене сюди".

"У Манчестер Юнайтед мені дуже комфортно. Я дуже щасливий бути тут і насолоджуватися кожним моментом, як 15-річна дитина! Але найголовніше, щоб команда прогресувала".

"Суперники нас уже поважають, вони знають, що ми сильні, що у нас хороша динаміка - тренер і гравці добре працюють. Манчестер Юнайтед - великий клуб. Якщо ми подивимося на титули, це найбільший клуб в Англії".

Далі у Манчестер Юнайтед зустріч у рамках кубка ліги проти Ноттінгем Фореста. Нагадаємо, що у першому матчі команда Еріка тен Хага без проблем обіграла суперника з рахунком 3:0.

Поєдинок відбудеться 1 лютого о 22:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK