"Жодних придурків!": гендиректор Манчестер Юнайтед ввів нову трансферну політику клубу

Манкуніанцям набридли футболісти, які створюють клубу надто багато проблем.
2023 г., 1 лютого, 13:45
Річард Арнольд / Getty Images
Річард Арнольд / Getty Images

На початку 2022 року багаторічний генеральний директор Манчестер Юнайтед Ед Вудворд залишив свою посаду, яку обійняв Річард Арнольд.

До кінця сезону-2021/22 Вудворд допомагав Арнольду з обов'язками, після чого остаточно залишив клуб. Минулого літа новий генменеджер розпочав самостійну роботу.

Згідно з The Telegraph, Арнольд запровадив нову трансферну політику після розчарування у клубних порушниках спокою.

Він втомився бачити, що клуб перебуває під владою проблемних гравців, які створюють зайвий галас навколо Манчестер Юнайтед, і відчув необхідність втрутитися і наголосити на зміні політики.

Читайте також: Забітцер - про оренду в Манчестер Юнайтед: Іноді вам потрібно прийняти швидке та важливе рішення

Після заяви Арнольда манкуніанці завершили літнє трансферне вікно, підписавши Каземіро, Антоні, Лісандро Мартінеса і Тірелла Маласію, також запросивши Кристіана Еріксена, якого вважають одним із головних позитивних персон у роздягальні.

З цією політикою також пов'язано те, що "червоні дияволи" відмовилися від чотирьох гравців, яких їм пропонували у якості заміни травмованого Еріксена.

Натомість МЮ тихо оформив оренду Марселя Забітцера, який більше відповідає вимогам Еріка тен Хага. Плюс була оформлена оренда Ваута Вегхорста з тих самих причин.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK