Ньюкасл - Вест Гем 1:1: огляд матчу та результат гри 04.02.2023

Команда Едді Хау, не зумівши обіграти "молотобійців", пропустила повз себе Манчестер Юнайтед.
2023 г., 4 лютого, 21:41
Ньюкасл / Getty Images
Ньюкасл / Getty Images

На Сент-Джеймс Парк програму суботніх матчів 22-го туру АПЛ завершили Ньюкасл та Вест Гем.

Вже на першій же хвилині Джо Віллок переправив м'яч у сітку воріт Лукаша Фаб'янського, але головний арбітр зустрічі Пітер Бенкс після перегляду повтору скасував взяття воріт.

Це не вплинуло на настрій "сорок", адже за дві хвилини вони забили вже легальний гол. Шон Лонгстафф віддав передачу на Каллума Вілсона, який вийшов віч-на-віч з воротарем і зробив рахунок 1:0 на користь господарів поля.

Читайте також: Ліверпуль зганьбився на виїзді, розгромно поступившись Вулвергемптону

Після цього підопічні Едді Хау традиційно віддали ініціативу супернику, відійшовши в оборону, за що поплатилися. У середині першого тайму Деклан Райс подав кутовий. М'яч потрапив до Лукаса Пакета, і бразилець зблизька відправив його у ворота Ніка Поупа.

Вийшовши на другий тайм, "сороки" стали частіше володіти м'ячем і створили більше моментів, але складно вирвати перемогу, коли із шести ударів лише один потрапляє у ворота. Про Вест Гем можна і не згадувати, адже він потрапив у ворота Поупа рівно нуль разів.

У результаті Ньюкасл не тільки не зміг утримати переможний результат, а й пропустив уперед у таблиці АПЛ Манчестер Юнайтед, який раніше не без проблем обіграв Кристал Пелес. Вест Гем у свою чергу заробив важливий бал у боротьбі за виживання.

Статистика матчу Ньюкасл - Вест Гем 22-го тура АПЛ

Ньюкасл - Вест Гем 1:1
Голи: Вілсон, 3 - Пакета, 32.

Володіння м'ячем: 63% - 37%
Удари: 8 - 10
Удари в площину: 2 - 1
Фоли: 11 - 13
Атаки: 123 - 89

Ньюкасл: Поуп - Тріпп'єр, Шер, Ботман, Берн - Лонгстафф, Жоелінтон, Віллок (Андерсон, 81) - Альмірон (Мерфі, 81), Вілсон, Сен-Максімен (Гордон, 69).

Вест Гем: Фаб'янські - Керер (Джонсон, 46), Огбонна, Агерд - Цоуфал (Даунс, 90+1), Пакета (Соучек, 74), Райс, Емерсон - Боуен, Антоніо (Інгс, 80), Бенрахма (Форналс, 74).

Попередження: Віллок, Жоелінтон, Агерд.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ньюкасл Вест Гем АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK