Йовічевич: Ми завжди відчуваємо величезну відповідальність перед народом України

Наставник Шахтаря провів прес-конференцію перед грою проти Ренна
2023 г., 22 лютого, 22:39
Ігор Йовічевіч
Ігор Йовічевіч

У рамках матчу-відповіді 1/16 фіналу ЛЄ Шахтар у гостях зіграє з Ренном.

Наставник "гірників" Ігор Йовічевіч поділився думками напередодні матчу.

Хорват зазначив, що донецький клуб постарається своєю самовіддачею віддячити захисникам України.

Читайте також: Траоре: Шахтар намагатиметься грати у свій футбол і порадувати вболівальників

"З першого дня нашої подорожі, яка розпочалася півроку тому, ми завжди, навіть на тренуваннях, а не тільки на матчах, відчуваємо величезну відповідальність перед українським народом, перед Україною, перед воїнами, які б'ються за нашу свободу. І тут подяка їм щодня і сто разів на день. І ми хочемо, щоб вони, коли дивляться наші матчі, відчували гордість, пишалися б нашою битвою, нашою боротьбою, яку ми даємо на футбольному полі, незважаючи на результат.

Футбол - це гра, врешті-решт це гра. А те, що відбувається зараз в Україні, - це життя. Тому ми хочемо покласти свої життя на футбольному полі і так віддячити воїнам за те, що вони роблять для нас там, де справді показують свій характер і волелюбність. Ми разом сильніші.

І все, що ми робимо і робили останні півроку, - це так ми дякували ЗСУ, людям, які б'ються за нас, віддають свої життя за нас. Ми всього лише граємо у футбол, але граємо з серцем і віддаємо останні сили на полі, щоб вони, коли дивляться ті 95 хвилин, пишалися нами. Це наша відповідальність у завтрашньому матчі і в майбутніх, поки триває ця жахлива війна, яка, я хочу, щоб закінчилася", - сказав Йовічевіч.

Нагадаємо, на нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція матчу Ренн - Шахтар. Стартовий свисток має пролунати о 22:00 за Києвом.
 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK