Ренн - Шахтар: дивитись онлайн-трансляцію матчу 23.02.2023 Ліги Європи

Команди зустрінуться у поєдинку Ліги Європи-2022/23. Дивись відео онлайн трансляцію матчу Ренн - Шахтар на ISPORT.ua.
2023 г., 23 лютого, 19:00
Ренн - Шахтар / ФК Шахтер Донецк
Ренн - Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У четвер, 23 лютого, в рамках другого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться матч між французьким Ренном та Донецьким Шахтарем.

Перший очний поєдинок команд подарував багато емоцій. Донецький Шахтар наблизився до виходу до 1/8 фіналу турніру, здобувши перемогу – 2:1.

Матч пройде на стадіоні Руазон-Парк. Стартовий свисток поєдинку запланований на 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Ренн - Шахтар

На ISPORT буде доступна безкоштовна онлайн трансляція поєдинку. Трансляція матчу Шахтар - Ренн буде доступна в цій новині 23 лютого і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 22:00 по Києву. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні матч 1/16 фіналу Ліги Європи між Шахтарем та Ренном покаже відеосервіс Megogo. В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Донецький Шахтар опинився у Лізі Європи за підсумками виступу у групі Ліги чемпіонів. Колектив Йовічевича посів третє місце у групі з Реалом, Лейпцигом та Селтіком.

Французький колектив потрапив до плей-офф єврокубку, посівши друге місце у групі Ліги Європи. Ренн пропустив уперед Фенербахче, але обійшов київське Динамо та АЕК Ларнаку.

Зазначимо, що напередодні поєдинку у відповідь Ренн у рамках чемпіонату Франції на своєму полі обіграв Клермон (2:0). Шахтар ігор не проводив, адже чемпіонат України на паузі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Ренн

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK