Поттер зробив заяву щодо свого майбутнього у Челсі

Англієць впевнений, що йому ще багато треба зробити, щоб мати впевненість у тому, що його не звільнять.
2023 г., 26 лютого, 19:06
Грем Поттер / Getty Images
Грем Поттер / Getty Images

У рамках 25-го туру Англійської Прем'єр-ліги Челсі Михайла Мудрика поступився у лондонському дербі Тоттенгему з рахунком 0:2.

"Сині" не можуть перемогти протягом шести останніх матчів (3 нічиї, 3 поразки). А за останні 11 ігор команда Грема Поттера здобула лише одну перемогу (1:0 проти Крістал Пелес).

Під час післяматчевої пресконференції Поттер розповів, чи почувається він під тиском, який може призвести до його звільнення.

"Це питання завжди виникає, і ви не можете зупинити ці питання. А з такими результатами ви їх приймаєте", - цитує тренера Football London.

"Я недостатньо багато зробив у цьому клубі, щоб бути надто впевненим у своїй долі. Я приймаю це. Але моя робота полягає не в тому, щоб надто про це хвилюватися".

"Я розумію питання, але я маю бути сконцентрованим на команді і тому, як допомогти гравцям. Це хороші хлопці, які хочуть перемагати. Але зараз нам нелегко і це моя відповідальність".

Михайло Мудрик з'явився на полі лише на 83-й хвилині поєдинку, замінивши Жоау Фелікса. Однак його зусиль було замало, щоб відіграти хоча б один м'яч.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Грем Поттер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK