Барселона - Реал Мадрид: онлайн трансляція матчу 19.03.2023 чемпіонату Іспанії

Команды встретятся в поединке Ла Лиги-2022/23. Следи за событиями этого противостояния в онлайн-трансляции на ISPORT.ua.
2023 г., 19 березня, 21:53
Барселона - Реал / Getty Images
Барселона - Реал / Getty Images

У неділю, 19 березня, каталонська Барселона зустрінеться з мадридським Реалом у центральному матчі 26-го туру іспанської Ла Ліги сезону-2022/23.

Матч Реал – Барселона відбудеться у Мадриді (Іспанія) на Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 17:15 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Барселона - Реал

На ISPORT он-лайн трансляція матчу Барселона - Реал буде доступна від відеосервісу Megogo в цій новині 19 березня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 по Києву. Також матч буде доступним на платформі Volia TV.

На даний момент Барселона та Реал на першому та другому рядку відповідно. Після 25 зіграних турів каталонці набрали 65 очок, а мадридці - 56. В останньому турі підопічні Хаві обіграли з мінімальним рахунком Атлетік (1:0), а "вершкові" здолали Еспаньйол (3:1).

Читайте також: Барселона - Реал: прогноз на матч 19.03.2023 Ель Класіко

Востаннє Барселона та Реал зустрічалися між собою на початку березня в рамках Кубка Іспанії. Каталонці з мінімальним рахунком здолали мадридців завдяки автоголу Мілітао.

Зазначимо, що напередодні "вершкові" провели матч проти Ліверпуля (1:0) у рамках Ліги чемпіонів. За сумою двох зустрічей Реал здобув путівку до 1/4 фіналу турніру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK