Піке заявив, що не шкодує про завершення ігрової кар'єри

Іспанська сумує лише за матчами з Реалом.
2023 г., 20 березня, 17:20
Жерар Піке / Mundo Deportivo
Жерар Піке / Mundo Deportivo

Колишній захисник Барселони Жерар Піке заявив, що не шкодує про завершення професійної кар'єри.

"Я грав багато років, і щоразу мені було важко. Якщо матч починався о 16:00, після обіду і на сонці, мені було важко. Потрібно бути чесним. У мене не було ентузіазму, мені потрібні були нові виклики, і я побачив, що я вже не такий важливий для команди, як раніше. Я не був щасливий, і я ухвалив правильне рішення.

Чи шкодую я про звільнення? Зовсім ні. Я просто сумую за суперництвом і тією напруженою атмосферою, за матчами на Бернабеу та в Корнельї.

Читайте також: Піке відмовився коментувати новий трек Шакіри про їхнє розлучення

Мене там ображали, дуже. Але це мотивувало мене. Я дійшов до того, щоб захистити себе, виходячи на поле, уявляв, що вболівальники – це актори. Зрештою, це перестало мене зачіпати.

Колишні товариші по команді, такі як Пуйоль чи Вілья, сказали мені, що наступного дня після завершення кар'єри запитали: "Що далі?" Нам пощастило заробити багато грошей за короткий час, але розпоряджатися цими грошима та підтримувати рівень життя, до якого звик, дуже складно. До цього важко пристосуватись. Я був готовий завдяки іспанській медіалізі", – сказав Піке в інтерв'ю El Pais.

Нагадаємо, Піке завершив кар'єру наприкінці 2022 року. Жерар є восьмиразовим чемпіоном Іспанії, а також чемпіоном світу та Європи.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Жерар Піке

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK