Ультрас ПСЖ вимагають зустрічі з Аль-Хелайфі

Фанати мають намір пояснити президенту, що не так із клубом.
2023 г., 25 березня, 20:49
Нассер Аль-Хелаїфі / Getty Images
Нассер Аль-Хелаїфі / Getty Images

Фанати ПСЖ розкритикували керівництво клубу у відкритому листі, опублікованому в офіційному Твіттері ультрас.

Уболівальники незадоволені тим, що клуб продовжує програвати титул за титулом, а при цьому власники клубу годують їх постійними порожніми обіцянками.

Ультрас вимагають зустрічі з президентом клубу Нассером Аль-Хелайфі, щоб особисто йому розповісти, чому клуб йде не в тому напрямку.

"Сезони змінюються, але схожі один на інший. Змінюються гравці, тренери, спортивні директори, але одні й ті самі причини призводять до одних і тих самих наслідків.

Вкотре клуб не досяг своїх цілей у Франції та в єврокубках. Виліт із Кубка Франції в 1/8 фіналу, виліт із Ліги чемпіонів в 1/8 фіналу, проблеми в чемпіонаті, незважаючи на колосальні витрати.

Ми поки що залишимося на трибунах, щоб не робити гравців цапами-відбувайлами на тлі поганого добору складу, непродуманої спортивної політики, постійного придбання гучних імен без турботи про збалансованість команди і клубної політики, в якій, схоже, першочерговим є маркетинг, а не спорт.

Ми будемо підтримувати команду, поки вона не візьме історичний 11-й титул, але ми не маємо наміру чекати щорічного оголошення про зміну курсу, про який безрезультатно сурмить у пресі наш президент. Ми вкотре вимагаємо зустрічі з Нассером Аль-Хелайфі, щоб особисто пояснити йому, в чому полягають численні проблеми клубу", - йдеться в заяві CUP (Collectif Ultras Paris).

Нагадаємо, що у 28-му турі французької Ліги 1 парижани сенсаційно поступилися Ренну.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK