Футболіст збірної Ірландії зізнався, що страждає на аутизм

Джеймс МакКлін пройшов обстеження після того, як помітив безліч подібностей зі своєю дочкою.
2023 г., 28 березня, 17:19
Джеймс МакКлін / Getty Images
Джеймс МакКлін / Getty Images

Футболіст збірної Ірландії та Вігана Джеймс МакКлін у тиждень прийняття людей з аутистичним спектром зізнався, що також страждає на аутизм.

За словами МакКліна, він вирішив пройти обстеження після того, як побачив багато схожих рис між собою і своєю донькою, в якої аутистичний спектр було виявлено практично відразу після народження.

Також ірландець заявив, що своїм прикладом захотів показати Віллоу-Айві, що такі люди можуть досягати успіху, незважаючи на труднощі, з якими вони стикаються в житті.

"Як ви всі знаєте, моя дочка Віллоу-Айві страждає на аутизм.

Останні 4 роки змінили її життя найдивовижнішим чином, але водночас були дуже важкими для мене як для її батька, який спостерігає за тим, як вона долає безліч перешкод у своєму житті і вчиться справлятися з труднощами, з якими вона стикається щодня.

Чим більше моя дружина і я дізнавалися про аутизм, тим більше ми починали розуміти, що я дуже схожий на Віллоу більшою мірою, ніж ми думали.

Я бачу в ній так багато дрібних рис, які я бачу в собі. Тому я вирішив пройти обстеження на предмет аутизму.

Це була невелика подорож, і тепер, отримавши діагноз, я відчуваю, що настав час поділитися ним, адже попереду цілий тиждень.

Деякий час я обговорював, чи варто ділитися цим публічно, адже я зробив це для Віллоу-Айві, щоб дати їй зрозуміти, що я розумію, і що аутизм не може і не повинен стримувати її від досягнення своїх цілей і мрій", - написав МакКлін в Instagram.

Нагадаємо, раніше англійський клуб вибачився за "глузування" над сином легенди МЮ, який страждає на низку захворювань, зокрема й на аутизм.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Ірландія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK