Рішарлісон спростував, що сприяв звільненню Конте

Бразилець заявив, що у нього були прекрасні стосунки з італійцем.
2023 г., 31 березня, 19:59
Рішарлісон / Getty Images
Рішарлісон / Getty Images

Нападник Тоттенгема Рішарлісон заявив, що ніколи не виступав проти Антоніо Конте і не має відношення до його звільнення.

Нагадаємо, що раніше бразилець скаржився на те, що Конте не дає йому достатньо ігрового часу. А після звільнення Конте багато хто став вважати, що саме Рішарлісон доклав до цього руку.

Вважається, що нападник разом із Крістіаном Ромеро виставили керівництву "шпор" ультиматум, через який і довелося розлучитися з італійським фахівцем.

Однак Рішарлісон вирішив висловитися і спростувати ці здогадки. Бразилець заявив, що у нього з Конте чудові стосунки і він шкодує, що той залишив клуб.

"Питання до мене як до футболіста і критика за мою гру - це частина футболу, і я це приймаю. Однак я не потерплю, якщо про мене говорять неправду! Я завжди дуже поважав Конте і всіх моїх тренерів.

Він дуже допоміг мені під час переходу в Тоттенгем, і щоразу, коли в нас виникали проблеми - навіть якщо вони були публічними, - ми розв'язували їх на основі розмови та професіоналізму - і він може це підтвердити.

Я не виступав проти нього, все було зовсім навпаки. Мені шкода, що я не зробив достатньо, щоб він залишився", - написав Рішарлісон у своєму Твіттері.

Нагадаємо, що раніше залишення Антоніо Конте прокоментував Сон Хин Мін.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK