Тен Хаг хоче бути "безжальним" під час літнього трансферного вікна

Нідерландець хоче розчистити склад Манчестер Юнайтед, у якому засиділися деякі "пасажири".
2023 г., 3 квітня, 22:23
Ерік тен Хаг / Getty Images
Ерік тен Хаг / Getty Images

Ерік тен Хаг хоче, щоб Манчестер Юнайтед поводився більш безжально, очистивши склад у рамках наступного етапу перебудови, повідомляє Manchester Evening News.

Очікується, що наступного літа у манкуніанців буде більше трансферів на вихід, ніж вхідних.

За інформацією джерела, Гаррі Магвайр, Брендон Вільямс, Алекс Теллес та Антоні Марсьяль будуть доступні для продажу. Те саме стосується і Еріка Баї - у Марселя, за який він виступає на правах оренди, буде зобов'язання викупу його контракту, якщо гравець вийде на поле певну кількість разів.

Манкуніанці також готові вислухати пропозиції щодо воротаря Діна Гендерсона. При цьому також зазначається, що тен Хаг "втрачає терпіння" щодо Джейдона Санчо, який за останні п'ять місяців лише п'ять разів виходив у стартовому складі.

Читайте також: Мейсон Грінвуд: історія скандального гравця Манчестер Юнайтед

Хоча Ньюкасл виявляє інтерес до Скотта МакТомінея, "червоні дияволи" поки не планують його продаж, оскільки він є наймолодшим із усіх чотирьох центральних півзахисників.

Вінгери Ентоні Еланга і Факундо Пельістрі можуть вирушити в оренду, якщо Амад Діалло, який виступає на правах оренди за Сандерленд, переконає тен Хага у своїй необхідності. Також залишається незрозумілою ситуація навколо Мейсона Грінвуда.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK