Президент Ла Ліги незадоволений звинуваченнями у дезінформації прокуратури у справі Барселони

Хав'єр Тебас вважає, що стаття газети "завдає шкоди його честі та репутації", проте він не заперечує, що надсилав якісь документи до прокуратури.
2023 г., 4 квітня, 00:38
Хав'єр Тебас / Getty Images
Хав'єр Тебас / Getty Images

Ла Ліга повідомила, що відправила бюрофакс до газети La Vanguardia, підписаного її президентом Хав'єром Тебасом, у якому він просить виправити певну інформацію.

Як повідомляє ESPN, Тебас хоче, щоб газета виправила статтю "Тебас" надав прокуратурі помилкові докази проти Барселони".

"Інформація, зазначена в статті, містить заяви та помилкові відомості, які не мають підтвердження. Вони завдають серйозної шкоди моїй честі та репутації, а також іміджу Ла Ліги. Поширення цієї інформації в соціальних мережах істотно збільшує збитки", - йдеться у заяві Тебаса.

"Необхідно наголосити, що газета в заголовку звинувачує мене в наданні неправдивих доказів у рамках розслідування прокуратури щодо Барселони, тоді як у матеріалі, яким вона керується, це явно спростовується".

Джерело: Getty Images

"Ми далекі від того, щоб зіткнутися із звинуваченнями у наданні хибних доказів (це злочин, тобто ваша стаття мене обмовила), вони є частиною кримінального процесу, а документ, направлений до прокуратури, не є обвинувальним, про що в ньому і йдеться" .

"У заголовку вашої статті міститься інформація, яка не відповідає дійсності. У зв'язку з цим та відповідно до закону я прямо і офіційно прошу вас протягом трьох днів опублікувати спростування в тому ж місці, де спочатку була розміщена ваша стаття".

Нагадаємо, що Барселона закликала Хав'єра Тебаса залишити посаду президента Ла Ліги, звинувативши його у навмисному переслідуванні клубу, а також використанні неправдивої інформації для наклепу каталонців.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK