Хорватський клуб відсторонив українського захисника

Євген Чеберко постраждав від власного демаршу.
2023 г., 4 квітня, 21:52
Євген Чеберко / Осієк
Євген Чеберко / Осієк

Хорватський Осієк оштрафував, а також відсторонив від ігор і тренувань з основною командою українця Євгена Чеберка.

Як повідомляє пресслужба клубу, рішення ухвалили через демарш, який українець влаштував після того, як хорвати не прийняли пропозицію від одного з клубів МЛС.

"Євген Чеберко був оштрафований відповідно до регламенту клубу і до подальшого розпорядження тренуватиметься окремо від команди після того, як сказав тренеру, що не готовий грати в матчі з Рієкою, і що він не хоче їхати з командою.

Така реакція сталася після того, як минулого тижня надійшла офіційна пропозиція від іноземного клубу. Її було відхилено, оскільки клуб переживає делікатний момент сезону, намагаючись стабілізувати результати та закріпитися на третьому місці.

Оскільки гравець наполягав на відході, йому було запропоновано здійснити трансфер після закінчення чемпіонату, на що він не погодився.

"Осієк" завжди мав справедливі стосунки з гравцем, у клубу немає боргів перед гравцем, клуб виявив велику чуйність у ситуації, коли батьківщина гравця опинилася у вирі війни, і на знак підтримки гравець був капітан команди в грі проти Вараждіна.

Єдине, чого ми просили натомість, це професійні відносини, яких, очевидно, напередодні однієї з найважливіших ігор сезону ми не отримали. Будь-який вид шантажу, гри з репутацією клубу або постановка власних інтересів вище за інтереси клубу є неприпустимими", - йдеться в заяві клубу.

Нагадаємо, Чеберко перейшов до табору Осієка на початку минулого року. До цього він грав за команду на правах оренди, а належав австрійському ЛАСКу.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: скандал Євген Чеберко

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK