Красюк розповів, де може відбутися поєдинок Усик - Дюбуа

Промоутер українця вважає, що бій має відбутися у Варшаві.
2023 г., 30 квітня, 12:30
Олександр Усик та Олександр Красюк / Getty Images
Олександр Усик та Олександр Красюк / Getty Images

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, де може відбутися поєдинок його клієнта проти Даніеля Дюбуа.

За словами Красюка, команді українця хотілося б провести бій у Варшаві, але можливий і інший варіант.

"Якщо нам пощастить провести бій у Польщі, то українцям було б набагато легше приїхати з України, а також усім українцям, які перебувають тут, у Польщі, буде легше відвідати бій. Як і нашим співвітчизникам, які залишаються в Німеччині, Австрії, Чехії, Словаччині, країнах Балтії. Можна подорожувати машиною чи потягом, бо логістика тут ідеальна.

Так, це центр Європи, і в нас тут був бій раніше. Тут Віталій Кличко бився з Томашем Адамеком, і це була дуже успішна подія, тому це змушує нас думати, що ця ідея - шалено хороша - ось якою насправді була перша реакція Анджея Васілевського, коли я звернувся до нього.

І ще один момент на підтримку цього - це реакція Олександра Усика, коли він почув, що ми розглядаємо можливість провести бій у Польщі - він був дуже радий і прийняв це з великим ентузіазмом.

Також функціонер вважає, що бій має відбутися на місткій арені, щоб його змогло відвідати щонайменше 20 тисяч людей.

"Оскільки Усик бився на величезних аренах протягом останніх п'яти боїв, ми дивимося на великі стадіони або арени, наприклад, понад 20 тисяч - це сто відсотків. Ми не впевнені, тому що Усик давно не бився в Польщі, а останнім часом тут проходило не надто багато боксерських шоу.

Але ми мусимо прийняти цей ризик, тому що ми з Анджеєм Василевським маємо досвід. Ми в цьому бізнесі вже давно. І ми можемо передбачити на основі нашого досвіду, чого очікувати. Тому це, ймовірно, буде основним фактором у прийнятті рішення, - сказав промоутер.

Нагадаємо, раніше Красюк охарактеризував Даніеля Дюбуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK