"Я вб'ю тебе, ти зруйнувала моє життя": екс-дівчина Антоні в подробицях розповіла, як їй жилося з гравцем

Антоні, здається, надихнувся прикладом Грінвуда.
2023 г., 20 червня, 01:01
Антоні / Getty Images
Антоні / Getty Images

Габріела Каваллін, колишня дівчина Антоні, відверто розповіла журналістам, як футболіст знущався над нею та її сином.

Нагадаємо, раніше Каваллін звинуватили футболіста МЮ в домашньому насильстві, але після тих заяв історія не отримала гучної заяви.

Дівчина зустрілася з журналістами і детальніше розповіла про кілька випадків. Нариклад, як Антоні побив її в машині, а через 17 тижнів у неї стався викидень.

Також Габріела розповіла про випадок, коли під час чергової сварки Антоні побив її, викликавши зміщення силіконового імплантату, що довелося викликати медиків.

"Він зламав мою валізу, забрав мою сумочку, мій паспорт. Він зламав мій телефон, він не випускав мене. Я була в'язнем з 22:00 вечора приблизно до 3:30 ночі. Я класифікую це як протиправне позбавлення волі.

Я просто хотіла піти звідти, і він сказав, що я піду тільки тоді, коли видалю все. Здається, його мама викликала його фізіотерапевта і попросила допомогти. Ніхто не міг його контролювати. Під час сварки він сказав: "Я вб'ю тебе, ти зруйнувала моє життя", - наводить слова Каваллін UOL.

Також дівчина заявила про намір вирушити до Британії і там вимагати якихось дій від поліції, суду і клубу. Габріела готова надати будь-які докази і сподівається, що МЮ допоможе їй у цій справі. 

Раніше, нагадаємо, молодіжна збірна Ірландії покинула матч через расистські образи.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK