Нова мета: Ліверпуль має намір підписати лідера РБ Лейпциг

"Червоні" вже встигли провести переговори з представниками Домініка Собослая.
2023 г., 28 червня, 15:23
Домінік Собослаї  / Getty Images
Домінік Собослаї / Getty Images

У шорт-листі Ліверпуля на позицію центрального півзахисника спливло нове ім'я.

Як повідомляє авторитетний англійський журналіст Давид Орнштейн, "червоні" націлилися на лідера РБ Лейпциг Домініка Собослая.

Поки невідомо, як розгорнеться ситуація з можливим переходом угорця, але, в клубі бажають підписати його або принаймні футболіста зі схожим профілем. Поки невідомо, як розгорнеться ситуація з можливим переходом угорця, але, в клубі бажають підписати його або принаймні футболіста зі схожим профілем. Водночас представники мерсисайдців уже встигли провести переговори з представником гравця.

Журналіст також зазначає, що потенційна угода щодо Собослая, нібито, не має жодного стосунку до переходу Фабіо Карвалью з Ліверпуля до табору "биків" ]на правах оренди.

Варто сказати, що футболіст кілька місяців тому відкрито заявляв про бажання попрацювати під керівництвом Клоппа, однак, уникнув відповіді на питання, чи готовий він заради цього пожертвувати сезоном без Ліги чемпіонів. 

У минулому сезоні Домінік провів 46 матчів у всіх змаганнях на клубному рівні, забивши 13 голів і віддавши 10 результативних передач.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Манчестер Сіті увійшов у перегони за Габрі Вейгу, яким також цікавиться Ліверпуль.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK