"Я ніколи не був щасливішим": Шотландець проміняв футбол на незвичайну роботу

Александр Ісдейл почувається прекраснло, працюючи на складі металобрухту.
2023 г., 30 червня, 15:52
Александр Ісдейл / Getty Images
Александр Ісдейл / Getty Images

У Шотландії трапилася незвичайна історія, в центрі якої опинився 23-річний Александр Ісдейл.

Ісдейл, як і багато хлопців, з дитинства мріяв стати професійним футболістом і в нього це вийшло, але минулого року він несподівано вирішив завершити кар'єру. Усе заради того, щоб почати працювати в пункті прийому металобрухту.

Замість того щоб насолоджуватися передсезонними тренуваннями по кілька годин на день, він встає на світанку і працює до заходу сонця, сортуючи металобрухт.

Він проміняв тренування на підготовку до складання іспиту на права водія вантажного автомобіля, щоб керувати скіповими вантажівками для доставки металу на три звалища компанії свого батька.

Александр Ісдейл
Александр Ісдейл

Читайте також: Екс-форвард Інтера спробував себе у новому виді спорту

Ісдейл висловився про своє подібне рішення: "Я набагато щасливіший. Я дійсно насолоджуюся кожним днем.

Футбол досить добре оплачується. Спосіб життя хороший. Ти тренуєшся вранці, а після обіду в тебе є вільний час, щоб робити все, що хочеш, і відновлюватися.

Я займався футболом майже 10 років. Я почав працювати повний робочий день, коли мені було 15 або 16 років, але я просто подумав, що досяг у футболі всього, чого міг.

Одного разу я подумав, що, можливо, я міг би піти в бізнес із переробки металобрухту і почати з самого низу, з того, з чого починали мій батько і дядько.

Тут я просто робітник, який виконує свою роботу з 8 до 5, виїжджає на вантажівці за брухтом, працює в контейнерах і з технікою на подвір'ї.

Зараз я почуваюся набагато щасливішим і отримую справжнє задоволення від кожного дня", - заявив шотландець.

Примітно, що батько Олександра Сенді Ісдейл разом зі своїм братом Джеймсом раніше володіли шотландським Рейнджерс, а їхні статки становлять близько 1,3 мільярда фунтів.

.

Родина Ісдейлів
Родина Ісдейлів

За свою недовгу кар'єру Ісдейл-молодший встиг пограти за Мортон із другої ліги Шотландії. Зараз він продовжує виступати лише за аматорський колектив Трун ФК, виступаючи на позиції форварда.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол робота Шотландія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK