Фанати підтримали гравця Манчестер Юнайтед, який "оголосив війну" Футбольній асоціації Англії

Не всім подобається нововведення англійців, які вирішили повторити досвід катарського мундіалю.
2023 г., 7 серпня, 16:34
Рафаель Варан / Getty Images
Рафаель Варан / Getty Images

Нещодавно Футбольна асоціація Англії (ФАА) під час зібрання прийняла "геніальне" рішення, згідно з яким у наступному сезоні судді додаватимуть значно більше часу до матчів - як на чемпіонаті світу-2022.

Такий хід розкритикував захисник Манчестер Юнайтед Рафаель Варан, який заявив, що ФАА вирішила не враховувати думку гравців, які були присутні на зібранні.

"Минулого тижня у нас була зустріч з ФАА. Вони рекомендували суддям нові рішення та правила. З боку тренерів і гравців ми вже багато років ділимося своїми побоюваннями з приводу того, що ігор занадто багато, розклад перевантажений і знаходиться на небезпечному рівні для фізичного і психічного здоров'я гравців".

"Незважаючи на наші попередні відгуки, тепер вони рекомендують для наступного сезону: більш тривалі ігри, більше інтенсивності та менше емоцій, які мають виявляти гравці".

"Ми просто хочемо бути в хорошій формі на полі, щоб на 100% віддаватися нашому клубу та вболівальникам. Чому до нашої думки не прислухаються? Як гравець, я почуваюся дуже привілейованим займатися улюбленою справою щодня, але я відчуваю, що ці зміни шкодять нашій грі".

"Ми хочемо бути на максимальному рівні, бути кращими, на що здатні, і влаштовувати чудові виступи для шанувальників, щоб вони святкували їх щотижня. Я вважаю важливим, щоб ми, гравці та тренери, звертали увагу на ці важливі питання, оскільки ми хочемо захистити гру, яку любимо, та дати вболівальникам усе можливе”.

Варто зазначити, що француз був не самотній у своїх судженнях – його підтримали фанати, які також не в захваті від нововведення ФАА.

Один фанат написав: "Ти щойно оголосив війну Футбольної асоціації Англії і я повністю підтримую це".

Інший відповів: "Ми на 100% підтримуємо вас у цьому", а третій додав: "Добре сказано".

"ФАА має захищати наших гравців та гру! Ми з тобою, Рафа", - заявив ще один шанувальник футболу.

Нагадаємо, що кількома днями раніше Манчестер Юнайтед оголосив  про трансфере Расмуса Гойлунда з Аталанти.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK