Манчестер Сіті - Севілья: дивитись онлайн-трансляцію матчу Суперкубка УЄФА 16.08.2023

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Манчестер Сіті та Севільєю.
2023 г., 16 серпня, 22:00
Манчестер Сіті - Севілья / Getty Images
Манчестер Сіті - Севілья / Getty Images

У середу, 16 серпня, у грецькому Піреї відбудеться матч за Суперкубок УЄФА, в якому зійдуться англійський Манчестер Сіті та іспанська Севілья.

Для чинного переможця Ліги чемпіонів це буде перший в історії поєдинок за цей трофей. Власники кубка Ліги Європи у свою чергу проведуть сьому подібну зустріч.

Протистояння Англії та Іспанії пройде на стадіоні Георгіос Караїскакіс, який вміщує 33 334 глядачів і є домашньою ареною Олімпіакоса. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Манчестер Сіті - Севілья

Трансляція матчу за Суперкубок УЄФА між Манчестер Сіті та Севільєю буде доступна в цій новині 16 серпня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

На території України матч буде доступним для перегляду на OTT-платформі MEGOGO, яка є ексклюзивним транслятором єврокубків.

Читайте також: Манчестер Сіті – Севілья: прогноз на матч 16.08.2023 Суперкубка УЄФА

Незважаючи на те, що Манчестер Сіті та Севілья стали переможцями двох різних турнірів, вони розпочинали минулу єврокубкову кампанію разом в одній групі Ліги чемпіонів.

Щоправда, їхнє тодішнє протистояння не можна назвати інтригуючим чи напруженим, оскільки команда Пепа Гвардіоли в обох матчах була на голову сильнішою за свого опонента.

У першій зустрічі в Іспанії "містяни" розгромили нервіонців з рахунком 4:0, після чого на своєму Етіхаді вони здобули другу перемогу. У тій зустрічі також було забито чотири голи, але цього разу один із них все ж таки опинився на рахунку іспанського колективу - 3:1 на користь англійців.

За підсумками групового етапу Севілья вилетіла до своєї улюбленої Ліги Європи, після чого обидва клуби з однаковим успіхом пройшли по плей-оф турнірів, завдяки чому здобули трофеї та право поборотися за Суперкубок УЄФА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK