Зірка британського ТБ погрожує припинити підтримувати Манчестер Юнайтед, якщо клуб поверне Грінвуда до складу

Манкуніанцям належить зробити складний вибір, який гарантовано розчарує одну зі сторін уболівальників.
2023 г., 18 серпня, 13:43
Рейчел Райлі / https://www.instagram.com/rachelrileyrr/
Рейчел Райлі / https://www.instagram.com/rachelrileyrr/

Зірка британського телебачення і за сумісництвом велика фанатка Манчестер Юнайтед Рейчел Райлі пообіцяла припинити підтримувати улюблену команду, якщо Мейсона Грінвуда допустять до тренувань і матчів.

Райлі, яка нещодавно була на благодійному матчі Game4Ukraine на підтримку України, у своїх соціальних мережах опублікувала цілу низку постів, у яких критикує тих, хто за те, щоб 21-річний англієць отримав у клубі другий шанс.

Колишня учасниця шоу "Танці з зірками" підтримала іншу фанатку МЮ на ім'я Ем, яка солідарна з нею в цьому питанні.

"Я з Ем, я не зможу підтримувати Юнайтед, якщо Грінвуд залишиться в клубі. Наприклад, коли йдеться про VAWG (Violence Against Women and Girls), менше 1% згвалтувань, про які повідомляється в поліцію, призводять до засудження", - написала Райлі.

"Ми всі бачили і чули достатньо. Вдавати, що це нормально, було б величезною частиною проблеми".

"Для мого клубу було б руйнівним зробити свій внесок у культуру, яка замітає це під килим і посилає всім злочинцям повідомлення про те, що ви можете продовжувати діяти так, як хочете, без наслідків".

Нещодавно Манчестер Юнайтед опублікував заяву, в якій повідомив про майбутній вердикт у розслідуванні у справі Грінвуда.

За інформацією закордонних ЗМІ, виконавчий директор клубу Річард Арнольд і головний тренер Ерік тен Хаг виступають за те, щоб повернути Мейсона в команду.

Оголошення про рішення клубу було відкладено через майбутній фінал жіночого чемпіонату світу, в якому Англія зіграє з Іспанією.

Нагадаємо, що Грінвуд не грає відтоді, як у січні 2022 року його було заарештовано за спробу зґвалтування, напад та примусовий контроль своєї дівчини.

Усі звинувачення проти нього було знято у лютому цього року, але футболіст, як і раніше, відсторонений від усіх клубних заходів.

Перед матчем першого туру АПЛ проти Вулвергемптону (1:0) фанати манкуніанців провели акцію протесту біля Олд Траффорд.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK