Неймар: Моє ім'я увійшло до історії футболу

Бразилець задоволений тим, як склалася його кар'єра.
2023 г., 4 вересня, 11:20
Неймар / Getty Images
Неймар / Getty Images

Нападник Аль-Хіляля Неймар заявив, що зміг залишити свій слід в історії.

"Іноді люди судять зовсім по-особливому. Але якщо перестати думати про це, то, наприклад, усі мої партнери по командах завжди добре говорили про мене. Не тільки як про гравця, а й як про людину. Це те, що має значення для мене, це спадщина, яку я хочу залишити.

Звісно, Бог обдарував мене футбольним талантом. Звичайно, моє ім'я, слава Богу, увійшло до історії збірної Бразилії, до історії футболу, але я хочу впливати на життя тих, хто знає мене”.

Читайте також: Неймар: Мессі у збірній дізнався, що таке рай, а в ПСЖ - пекло

"Я завжди був дуже справжнім і щирим, ніколи нічого не боявся. У ході кар'єри я припустився кількох помилок, але все одно я завжди був хлопцем, який хоче робити правильні речі, поводитися правильно.

Я хочу, щоб мене запам'ятали дуже щирим гравцем, який завжди робив різницю, де б не виявився. Для мене це дуже цінно", – сказав Неймар в інтерв'ю Globo Esporte.

Нагадаємо, 31-річний бразилець підписав дворічний контракт клубом із Саудівської Аравії із зарплатою близько 100 мільйонів євро за сезон та низкою пільг, а ПСЖ отримав за нього 90 мільйонів євро.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Неймар Аль-Хіляль

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK