Артета: Шкодую, що не вистачило сміливості поміняти воротаря, коли це було необхідно

Вихід Раї у стартовому складі не повинен нікого дивувати.
2023 г., 18 вересня, 07:32
Мікель Артета / Getty Images
Мікель Артета / Getty Images

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета прокоментував вихід у стартовому складі проти Евертона Давида Раї.

Іспанський фахівець вважає, що його рішення не повинно так активно обговорюватися, адже якщо у нього є гравець, здатний привнести в гру щось необхідне, то чому цього не зробити. 

"Це пояснюється так само, як і те, чому грали Фабіу Вієйра і Габріель Жезус - мені на поставили жодного запитання, коли Габріель не виходив у стартовому складі. Він виграв більше трофеїв, ніж будь-хто інший у цій роздягальні, включно зі мною.

Я хочу, щоб Ремсдейл реагував так само, як і Габріель Жезус, як Кай Гавертц, як Такехіро Томіясу. Точно так само. Грають 11 людей, а не 10 і ще один", - цитує Артету Sky Sports.

Також тренер зізнався, що шкодує про те, що в нього не вистачило сміливості замінити Ремсдейла в матчах, де "каноніри" зіграли в нічию.

"Я мало про що шкодую, але у двох матчах після 60-ї та 85-ї хвилини я відчував необхідність замінити воротаря. Я не зробив цього, у мене не вистачило сміливості. Але я можу зняти з гри вінгера або нападника і випустити п'ятого захисника, щоб утримати результат. У тих матчах ми зіграли внічию, і я був дуже незадоволений.

Можливо, люди скажуть, що це дивно. Але чому ні? Якщо інший воротар має потрібні якості, щоб щось зробити, і ви хочете змін - зробіть це.

Ось про що я шкодую. Тепер я відчуваю, що потрібно залучити всіх, що грати повинні всі, незалежно від турніру. Такий мій посил", - сказав головний тренер Арсеналу.

Нагадаємо, що в матчі проти "ірисок" лондонський клуб зумів здобути мінімальну перемогу .

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK