Наставник Ньюкасла - про Тоналі: Ми віришили захистити його та дати йому любов і підтримку

Едді Гау підтвердив, що футболіст "сорок" може грати, але поки що остаточного рішення не ухвалено.
2023 г., 20 жовтня, 14:05
Сандро Тоналі та Едді Гау / Getty Images
Сандро Тоналі та Едді Гау / Getty Images

У рамках 9 туру чемпіонату Англії Ньюкасл зіграє з Борнмутом.

Наставник "сорок" Едді Гау висловився про беттінговий скандал, який пов'язаний із Сандро Тоналі, підтвердивши, що італієць може зіграти в найближчому матчі.

"Він дуже багато з нами, він двічі тренувався з нами цього тижня. Він дуже доступний для вибору, як я роблю це з усіма гравцями. Аналізую їхні тренувальні виступи, як вони працюють, як себе почувають, і Сандро добре тренувався з ними.

У нього була дуже-дуже складна пара тижнів, він багато з чим справлявся, але, наскільки я можу судити, я бачу його по кілька годин на день, наскільки я можу судити, він справляється з цими емоціями неймовірно сильно.

Але під цим, я впевнений, багато чого відбувається, тож мені доведеться зробити вибір. Я повинен повернути його до футболу і його тренувань, а потім спробувати ухвалити найкраще рішення для команди", - заявив Хау.

Також англійський фахівець висловився про реакцію клубу на скандал із Тоналі

"Дуже легко забути про те, наскільки він молодий і які зміни відбулися в його житті, коли він приїхав з Італії до Англії. Це і так нелегко пережити, а тепер ще й ця ситуація".

Ми одразу ж вирішили обійняти його, захистити і спробувати дати йому любов і підтримку, які йому потрібні, щоб спробувати знайти розв'язання проблем, з якими він зіткнувся".

Саме це ми й намагаємося зробити, проводячи багато бесід, багато спілкування з ним і його родиною. Люди, які його оточують, також дуже важливі для нього.

Це велика робота з нашого боку, і він впорався з нею чудово. Він, безумовно, емоційний, але поводиться з повагою і гідністю", - сказав 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Едді Гау Сандро Тоналі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK