Реал - Райо Вальєкано 0:0: огляд матчу та результат гри 05.11.2023

Каталонський колектив Циганкова та Довбика став одноосібним лідером чемпіонату Іспанії.
2023 г., 6 листопада, 00:16
Реал - Райо Вальєкано / Getty Images
Реал - Райо Вальєкано / Getty Images

У неділю, 5 листопада, у Мадриді на Сантьяго Бернабеу відбувся матч дванадцятого туру іспанської Ла Ліги між Реалом та Райо Вальєкано.

Це був матч втрачених нагод для команди Карло Анчелотті. Втративши безліч можливостей, щоб забити хоча б один гол, "королівський клуб" упустив лідерство в чемпіонаті Іспанії.

Але ситуація могла скластися набагато гірше. На перших хвилинах на газоні опинився лідер "вершкових" Джуд Беллінгем, після чого зверху на нього приземлився Ісі Паласон.

Англієць відчув дискомфорт у плечі і здавалося, що він не зможе продовжити зустріч. Але хавбек проявив характер бійця та повернувся на поле. Цікаво, що покаже обстеження після матчу.

Що перший, що другий тайми пройшли по одному й тому ж сценарію: Реал атакує, Райо відбивається і сподівається на контратаку. Щось схоже було у паралельному поєдинку між Фіорентиною та Ювентусом, але там туринці забили та сіли в оборону. Тут же все було цілком очікувано.

І як у випадку у "фіалок", Реал не міг не те, що пробити голкіпера гостей, а й просто влучити у ворота - всього п'ять влучань за всю гру.

У середині другого тайму "бланкос" все ж таки вдалося відзначитися, але гол Вінісіуса Жуніора був скасований через офсайд Хоселу, який став автором передачі на бразильця.

Не зумівши перемогти, Реал дозволив Жироні стати одноосібним лідером чемпіонату Іспанії – каталонці випереджають мадридців на два очки. Райо Вальєкано піднявся на дев'яте місце, заробивши вже 18 балів.

Читайте також: "Прошу відпустити його": гравець Ліверпуля звернувся до викрадачів свого батька

Статистика матчу Реал - Райо Вальєкано 12-го туру Ла Ліги

Реал - Райо Вальєкано 0:0

Очікувані голи (xG): 2,22 - 0,16
Володіння м'ячем: 64% - 37%
Удари: 22 - 4
Удари в площину: 5 - 0
Фоли: 12 - 15

Реал: Аррісабалага - Карвахаль, Рюдігер, Алаба, Ф. Гарсія (Кроос, 72) - Вальверде, Камавінга (Начо, 85), Модрич (Родріго, 69), Беллінгем - Вінісіус, Хоселу.

Райо Вальєкано: Дімітрієвскі - Раціу, Мумін, Лежен, Еспіно - Валентін, Паласон (де Фрутос, 86), Сісс (Перес, 60), Лопес (Трехо, 60), А. Гарсія (Бебе, 75) - Де Томас (Фалькао, 75).

Попередження: Камавінга, Вінісіус, Рюдігер - Раціу, Сісс, Трехо, Дімітрієвскі, Лежен.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK