Севілья - Бетіс 1:1: огляд матчу та результат гри 12.11.2023

Севільське дербі в рамках чемпіонату Іспанії завершилося третьою нічиєю поспіль.
2023 г., 12 листопада, 21:40
Севілья - Бетіс / https://twitter.com/SevillaFC
Севілья - Бетіс / https://twitter.com/SevillaFC

У неділю, 12 листопада, у Європі відбувся ще один гарячий поєдинок. На Рамон Санчес Пісхуан пройшло Севільське дербі між Севільєю та Бетісом.

Останнім часом команди не радують глядачів голами, акцентуючи увагу на жорстких фолах і сутичках. Не став винятком і цей матч - команди на двох зробили понад три десятки фолів.

Але й без голів вони не обійшлися, хоча перше взяття воріт відбулося лише за 20 хвилин до фінального свистка. Іско навісив зі штрафного, Марко Дмітрович невпевнено зіграв на виході, не відбивши м'яч як слід. Цим скористався Айосе Перес, який в дотик переправив м'яч у сітку воріт нервіонців.

А через сім хвилин глядачі стали свідками справжньої краси. Капітан Севільї Іван Ракітич наважився на удар із 25 метрів, який відправив м'яч у дальній верхній кут – Фран Вьєтес не дотягнувся, щоб урятувати свою команду.

За час, що залишився, команди не зуміли визначити переможця, що відбувалося з ними в двох попередніх дербі в рамках Ла Ліги.

У результаті Севілья, як і раніше, знаходиться в нижній частині таблиці чемпіонату Іспанії - тринадцяте місце і дванадцять очок. Бетіс йде сьомим, заробивши 21 очко.

Читайте також: Дніпро-1 здолав Шахтар та став новим лідером УПЛ

Статистика матчу Севілья - Бетіс 13-го туру Ла Ліги

Севілья - Бетіс 1:1
Голи: Ракітич, 79 - Перес, 72.

Очікувані голи (xG): 0,61 - 1,68
Володіння м'ячем: 60% - 40%
Удари: 13 - 14
Удари в площину: 4 - 6
Фоли: 18 - 14

Севілья: Дмітрович - Навас (Санчес, 87), Баде, Гудель, Педроса - Соу (Маріано, 87), Сумаре, Окампос (Сусо, 73), Ракітич, Торрес (Лукебакіо, 62) - Ен Несірі.

Бетіс: Вьєтес - Бельєрін, Песселья, Ріад, Міранда (Абнер, 64) - Родрігес, Хунке, Діао (Абде, 64), Іско, Перес - Вілліан Жозе (Енріке, 76).

Попередження: Гудель - Міранда.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Бетіс Севілья Ла Ліга

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK