"До нього немає довіри": Екс-гравець Манчестер Юнайтед порівняв Онана з Де Хеа

Камерунець зазнав критики.
2023 г., 18 листопада, 22:50
Андре Онана / Getty Images
Андре Онана / Getty Images

Колишній гравець Манчестер Юнайтед Пол Паркер висловився про голкіпера клубу Андре Онана.

"Слабкими сторонами Онана є його воротарські здібності. Особливо його вміння робити сейви, як він відбиває м'яч, куди його спрямовує. Він нестабільний і ніколи не контролює свої сейви - відчуття, ніби м'яч відлітає, як від батута.

Сподіваюся, що у випадку з Андре повториться історія Де Хеа, коли він у певний момент зрозуміє англійський футбол. Всі кажуть, який він був хороший в Інтері, але поки не бачу цього.
Італійський футбол не такий інтенсивний, як англійський. Тут він має більше викликів, ніж в Італії.

Де Хеа був воротарем, якому можна було довіритись. Але до Онана довіри немає. Давид був сильний ментально. М'яко кажучи, маю сумніви, що колись Андре зможе виступати за МЮ на хорошому рівні".

Читайте також: Манчестер Юнайтед оголосив про відставку виконавчого директора

"Не знаю, які сильні сторони у Онана. Можливо, він справді впевнено грає ногами, але до Едерсона чи Алісона йому ще далеко. Хоча всі очікували, що гратиме ногами на їхньому рівні. Для мене вони на рівні вище за середнє, але люди говорили значно вище, ніж бачимо, Андре точно відчуває більше ментальних і фізичних труднощів, ніж в Італії.

Люди дуже цинічно і без поваги ставилися до Де Хеа, бо він краще відбивав м'ячі, аніж грав ногами. Але слід зізнатися, що Онана не так добре грає ногами, як про це говорили. Думаю, всі бачать, що лінія захисту перед воротами МЮ слабка, але Де Хеа теж мав так. Він робив свою роботу як міг, але Онана навіть близько не так справляється з цим", - сказав Паркер в інтерв'ю SpilXperten.

Нагадаємо, цього літа Онана перейшов у Манчестер Юнайтед з Інтера за 43 млн фунтів, підписавши п'ятирічний контракт.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK