Евертон виступив із заявою на звинувачення у порушенні правил АПЛ

Команда Віталія Миколенка обурена тим фактом, що її хочуть покарати вдруге за одне і теж порушення.
15 січня, 19:25
Евертон / Getty Images
Евертон / Getty Images

У понеділок, 15 січня, стало відомо, що Ноттінгем Форест та Евертон були звинувачені у порушенні правил прибутковості та сталого розвитку Англійської Прем'єр-ліги.

Незабаром після оприлюднення цього рішення "іриски" виступили із заявою, яка була опублікована на офіційному сайті клубу.

"Футбольний клуб Евертон визнає рішення Прем'єр-ліги передати справу з порушенням правил прибутку та сталого розвитку (PSR) за період оцінки, що закінчується сезоном-2022/23, незалежній комісії Прем'єр-ліги".

"Це відноситься до періоду, що охоплює сезони-2019/20, 2020/21, 2021/22 та 2022/23. Таким чином, сюди включені фінансові періоди (2019/20, 2020/21 та 2021/22), за які клуб вже отримав 10-очковий штраф. Наразі клуб оскаржує цю санкцію".

"На відміну від інших керівних органів, включаючи Англійську футбольну лігу, у Прем'єр-ліги немає керівних принципів, які б запобігали застосуванню санкцій до клубу за ймовірні порушення у фінансових періодах, які вже зазнали покарання".

Джерело: Getty Images

"В результаті, а також через нове зобов'язання Прем'єр-ліги вирішувати такі питання "протягом сезону", клуб опинився в ситуації, коли він не мав іншого вибору, окрім як представити розрахунок PSR, який може бути змінений в очікуванні результатів апеляції".

"Клуб тепер повинен захищати ще одну скаргу Прем'єр-ліги, яка включає ті ж фінансові періоди, за які до нього вже були застосовані санкції, ще до того, як ця апеляція буде розглянута. Клуб вважає, що це є результатом явного недоліку правил Прем'єр-ліги".

Раніше стало відомо, що збірні Іспанії та Бразилії у березні проведуть товариський матч "проти расизму та насильства у футболі".

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Евертон АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK