Ньюкасл упевнений, що Тріпп'єр і Вілсон не будуть продані цієї зими

Едді Гау не хоче втрачати гравців, які повинні допомогти йому виправити ситуацію в чемпіонаті Англії.
22 січня, 10:38
Гау, Тріпп'єр та Вілсон / Getty Images
Гау, Тріпп'єр та Вілсон / Getty Images

Ньюкасл твердо впевнений у тому, що він не продаватиме Кірана Тріпп'єра або Каллума Вілсона під час зимового трансферного вікна, повідомляє The Athletic.

Нещодавно "сороки" відхилили пропозицію Баварії щодо захисника збірної Англії, після чого таке ж рішення було ухвалено, коли Атлетіко захотів орендувати форварда.

І хоча Ньюкасл дуже близький до своєї межі, коли справа стосується правил прибутковості та сталого розвитку АПЛ (PSR), за нинішніх обставин існує тверде бажання зберегти ключових гравців на другу частину сезону.

Читайте також: Футбол сьогодні: Динамо - Рух та інші матчі УПЛ, Ювентус - Наполі, поєдинки Челсі, Ліверпуля, МЮ, Жирони, Реала та Баварії

Керівництво клубу провело бесіди з Тріпп'єром і Вілсоном, і жоден з них не виявив бажання залишити команду, незважаючи на пропозиції.

Головний тренер Ньюкасла Едді Гау не хоче втрачати гравців, особливо на тлі епідемії травм, оскільки у нього не вистачає кадрового ресурсу. При цьому наставник хоче отримати у своє розпорядження ще одного півзахисника.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK