Несподіваний трансфер: Мілан хотів найняти легенду тенісу в якості мотиватора та психолога

Кілька місяців тому "россонері" вели переговори, які могли призвести до особливої ​​співпраці.
4 лютого, 20:25
Нова та Златан Ібрагімович / Getty Images
Нова та Златан Ібрагімович / Getty Images

Зимове трансферне вікно закрилося всього кілька днів, але Мілан збирався зробити один з найнезвичайніших трансферів ще три місяці тому.

Як повідомляє SempreMilan з посиланням на La Repubblica, група власників клубу RedBird Capital замислювалася про те, щоб найняти Новака Джоковича, одного з найкращих тенісистів усіх часів, як особистого консультанта Джеррі Кардінале.

За інформацією джерела, у ньому бачили потенційного психологічного тренера, мотиватора для команди, яка на той момент переживала важкі часи. Але зараз – у тому числі завдяки перемозі над Фрозіноне – здається, що вона подолала їх.

Ні для кого не секрет, що сербський тенісист - давній і великий шанувальник Мілана, а також гарний друг Кардінале. Його вважали ідеальним потенційним партнером, хоч і на епізодичній, а не на постійній основі.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Колишній тренер Ювентуса та Інтера очолить влітку Мілан

Кардінале неодноразово давав зрозуміти, що бачить майбутнє за поєднанням футболу та розваг. Златан Ібрагімович, якого повернули до клубу в якості особистого консультанта, залишив двері відчиненими для цієї співпраці з Джоковичем.

Після перемоги над Фрозіноне Мілан продовжує займати третє місце чемпіонату Італії, маючи 49 очок після 23-х зіграних турів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK