Вінгер Евертона - про Миколенка: Він класний хлопець. Ми дуже добре ладнаємо

Двайт МакНіл розповів про свої відносини з українським захисником.
7 лютого, 17:59
Віталій Миколенко та Двайт МакНіл / Getty Images
Віталій Миколенко та Двайт МакНіл / Getty Images

ВІнгер англійського Евертона Двайт МакНіл поділився думками про українця Віталія Миколенка.

За словами англійського футболіста, він підтримує чудові взаємини з нашим співвітчизником та вважає його класним хлопцем.

Читайте також: Евертон виступив із заявою на звинувачення у порушенні правил АПЛ

"Він класний хлопець. Ми сидимо поруч у роздягальні в ігрові дні, як вдома, так і на виїзді. Він чудовий. Він мені дуже подобається, і ми добре ладнаємо. Ми добре спілкуємось. Його англійська зараз дуже хороша, він більше говорить і бере участь, що дуже приємно. Він - чудова людина, і ви можете бачити його якості як гравця. Він дуже добре грає в цьому сезоні.

У захисті він був дивовижним, з деякими його блоками, перехопленнями та захистом один в один. Він також був ефективним і в нападі. Він впливає на гру на обох половинах поля. Я думаю, що ми починаємо будувати хороше маленьке партнерство та взаєморозуміння один з одним.

Ви по-справжньому отримуєте це розуміння лише тоді, коли граєте з кимось постійно. Ви дізнаєтеся більше один про одного без необхідності розмовляти, це просто стає природним. Зараз ми це відчуваємо. Ми знаємо, як один одному подобається працювати і як ми можемо допомогти один одному. Грати з ним просто чудово", - сказав МакНіл в інтерв'ю пресслужбі "ірисок".

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK